• Levering binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 70,00

Retourneren & ruilen

Kan ik mijn bestelling annuleren of retourneren?

Wij hopen uiteraard dat je blij bent met de door jou bestelde producten. Mocht je je bestelling toch willen annuleren of retourneren, dan kan dit zonder opgave van reden. Dit geldt voor al onze producten, met uitzondering van speciaal voor jou bestelde artikelen zoals behang of specifieke meubels.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren of te retourneren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Vul hiervoor het retourformulier in (print het hier uit).

Het artikel dient in originele verpakking en onbeschadigde en ongebruikte toestand te worden teruggestuurd naar:

Zizi & Mala
o.v.v. Retouren
Burgerwaard 63
6846 EK  ARNHEM

Retourkosten zijn voor eigen rekening. Zorg ervoor dat je pakketje voldoende gefrankeerd is en voeg het retourformulier bij. Na ontvangst van je pakketje storten wij het aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen terug, mits het product door ons in goede orde retour ontvangen is.

Kan ik mijn bestelling omruilen?

Heb je iets besteld maar wil je toch liever een ander product? Geen probleem. Neem contact met ons op via e-mail (info@zizimala.nl) om het gewenste product te reserveren. Vermeld duidelijk je naam, het factuurnummer en het product dat je wil omruilen. Geef ook aan welk product je graag wil ontvangen.

Het om te ruilen product dient in originele verpakking en onbeschadigde en ongebruikte toestand te worden teruggestuurd naar:

Zizi & Mala
o.v.v. Omruilen product
Burgerwaard 63
6846 EK  ARNHEM

Zorg ervoor dat je pakketje voldoende gefrankeerd is en voeg ook een begeleidend briefje bij met je naam, adres en het factuurnummer. Na ontvangst van de retourzending sturen wij het gewenste product zo snel mogelijk naar je toe.

Verzendkosten bij het retourneren van een bestelling

Voor alle aankopen tot een bedrag van € 70,00 rekenen wij een bijdrage in de verzendkosten. Dit is een deel van de daadwerkelijk door ons gemaakte kosten voor verzending. Het aangegeven verzendbedrag is altijd voor rekening van de klant, tenzij anders vermeld. Dit geldt voor zowel normale bestellingen als voor geretourneerde producten.

Twijfel je over een aankoop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »