• Levering binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 70,00

Over ons

Soms ontmoet je iemand en krijg je het gevoel elkaar al jaren te kennen. Je blijkt dezelfde interesses te hebben en hebt beiden aan één woord genoeg. Een echte klik zoals dat heet. En het begin van Zizi & Mala…

Via onze dochters, die in 2013 klasgenootjes en vriendinnen werden, kwam het af en toe tot een gezamenlijke cappuccino. Tijdens één van die overheerlijke Italiaanse koffiemomentjes ontstond het plan om “misschien wel eens iets voor onszelf te gaan doen”. Op dat moment nogal vaag, maar al snel stroomden we over van de meest uiteenlopende ideeën. Een jaar later, hebben we alles in een passend jasje gegoten en is het dan echt zover: onze eigen online lifestylewinkel voor hippe kids, Zizi & Mala.

Samen speuren wij naar de leukste lifestyleproducten en hippe hebbedingetjes, speciaal voor jou en je kids. Ben je op zoek naar een mooie lamp of decoratie voor op de kinderkamer? Of wil je nog net even dat leuke verjaardagscadeautje scoren? Wij helpen je graag!

Hartelijke groet,

Petra & Patrice

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »