• Levering binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 70,00

Kinderboeken

Voor de ontwikkeling van een kind is lezen heel belangrijk. Het lezen van een boek stimuleert de fantasie en vertaalt emoties zoals blijdschap, angst, spanning en verdriet. Door het lezen of voorlezen van een boek komt je kind tot rust en wordt de concentratie verhoogd.

Met peuters en kleuters kan je kijken naar de mooie illustraties uit prentenboeken of voorlezen uit de leukste kinderboeken. Voor de iets grotere kinderen zijn er leesboeken en doeboeken. Dus heeft jouw kind een keer geen zin om een verhaal te lezen, dan is een doeboek een goed idee. Vol met spelletjes, puzzels, stickers en opdrachten om samen of alleen te doen. Leuk voor op vakantie of tijdens een lange autorit.

Dus ben je op zoek naar een leuk kinderboek, een voorleesverhaal, een doeboek of juist een spannend avontuur om zelf te lezen? Van vriendenboekje tot atlas en van encyclopedie tot verhalenbundel. Bij ons vind je het zeker!

Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »