• Levering binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 70,00

Milly Pie

Ben jij ook een echte duizendpoot? Je eigen boontjes doppen, dromen najagen, carrière maken, kids grootbrengen... En als tussendoortje: een liefdevolle partner en energieke vriendin zijn. Ieder uur, dag in dag uit, wil je alles eruit halen wat erin zit. En dat is niet altijd even makkelijk. Het komt er op aan goed te plannen. Vandaag, morgen en waar je over 10 jaar wilt staan. Want, wie holt vergeet te genieten, maar wie stilstaat maakt niets mee. Zaak om dromen, denken en doen te ordenen, met de Milly Pie!

Deze unieke lifeplanner is jouw eigen geheugensteuntje, passieplanner, kladblok, gids, inspirator en motivator… zodat jij in staat bent alles uit vandaag én morgen te halen. De Milly Pie staat boordevol met TO DOO, DID en DONE lijstjes. Van wens- en verlanglijstjes tot verjaardagskalenders. Met een simpel overzichtelijk plansysteem hou je gegarandeerd je focus. Hierdoor werk je productiever en vind je een balans. Je bent tenslotte niet voor niets een Milly Pie die alles uit het leven wil halen, 1001 dingen tegelijk wil doen en dat zonder stress. 

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »