• Levering binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 70,00

Meri Meri

Er was eens, lang geleden….. zo begint het verhaal van Meri Meri. Meredithe zat in Los Angeles aan haar keukentafel en knutselde de mooiste kaarten met slechts wat papier, een schaar, pennen en een grote pot met glitters. Al snel werden haar kaarten verkocht in diverse plaatselijke winkel en er kwamen steeds meer aanvragen binnen. Één keukentafel, schaar en pot met glitter waren niet meer voldoende, dat moesten er veel meer worden! Na een paar jaar werd de collectie handgemaakte kaarten geïntroduceerd bij de National Stationery Show in New York. Grote winkels als Bergdorf Goodman uit New York plaatsten orders; dat betekende nog meer potten met glitters!

Tegenwoordig wordt er niet meer ontworpen vanaf de keukentafel. Vanuit de studio in de buurt van Londen werken 20 ontwerpers aan de Meri Meri producten, welke worden verkocht over de hele wereld. Maar nog altijd met schaar, pennen en glitters…

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »