• Levering binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 70,00

eeBoo

eeBoo is een klein, uniek speelgoedatelier uit New York. Het bedrijf is gespecialiseerd in het creeëren van nuttige, mooie en goed gemaakte educatieve spelletjes en cadeautjes. De producten worden verkocht in “niet-grote doos” locaties, zoals museumwinkels en speciaalzaken.

De producten van eeBoo zijn 100% origineel en er wordt voor de ontwerpen en het design gewerkt met bekende en geliefde kinderboek illustratoren. Veel van de spelletjes en zijn gebaseerd op ouderwetse formaten die eeBoo opnieuw uitvindt met vrolijke kunst en eigentijds design.

Geletterdheid, het vertellen van verhalen, tekenen, fantasie en elementaire wiskunde behoren tot de vaardigheden die eeBoo met haar producten wil stimuleren en het bedrijf heeft hiervoor al diverse onderscheidingen gekregen. Er wordt niet bespaard op de kosten voor de gebruikte materialen, de producten zijn duurzaam én een lust voor het oog.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »