• Levering binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 70,00

4M

Fascinerende, creatieve en stimulerende producten, dat is waar 4M voor staat. Leuke gadgets die de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen aanwakkeren.

Dit merk maakt creatieve producten voor leergierige kinderen. Experimenteren, knutselen, ontdekken.... kinderen krijgen de kans om dit te doen op een spannende maar veilige manier.

De diverse kits uit de 4M collecties zijn boeiend voor kinderen van alle leeftijden. Er worden zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen gebruikt, en kinderen worden uitgedaagd om gerycyclede materialen vanuit de eigen omgeving te gebruiken bij het doen van onderzoekjes uit de activiteitenkits. De verpakkingen zijn PVC-vrij en bij verschillende producten worden recycle tips meegegeven.

Een robot maken van een leeg blikje, een klok van een aardappel of leren hoe een vulkaan uitbarst; met 4M is niets onmogelijk!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »