• Levering binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 70,00

Laat los en voel je vrij!

Laat los en voel je vrij!

Dit blog gaat over loslaten. Om te beginnen met een quote: ‘If you want to fly give up everything that weighs you down’.

Dit komt zo’n beetje neer op; laat los en voel je vrij! Klinkt goed toch? Het is alleen niet iets dat je zo 1, 2, 3 fikst op het moment dat er van alles speelt in je hoofd. Sommige dingen zijn gewoonweg niet leuk om hardop te zeggen, het liefst hou je ze voor jezelf. Zo hoef je ze namelijk niet los te laten, blijft alles nog even lekker zoals het is. Maar soms is het niet anders, en moet je eerst actie ondernemen voordat je verder kan. Daarom vallen we nu dan maar gewoon met de deur in huis; we gaan stoppen met de webshop!

Geluk zit ‘m in de kleine dingen

Drie jaar geleden sprongen we met elkaar in het diepe, Patrice en ik. Blondie & Brownie, samen ons eigen bedrijf! Wat was het spannend, en ook zo ontzettend leuk! Het kiezen van een naam, contacten leggen met leveranciers, een huisstijl bedenken, de eerste mooie spulletjes die binnenkwamen… We hebben fantastische dingen gedaan en bijna alles was geweldig. Plannen maken én uitvoeren, geen berg was te hoog voor ons. Vol energie gaven we alles wat we in ons hadden om er een succes van te maken. We hebben keihard gewerkt en zaken die niet met de shop te maken hadden stonden lange tijd op een tweede of zelfs derde plaats. Tot we langzaam maar zeker tot de ontdekking kwamen dat we er niet écht gelukkig van werden…

We hebben niet gevonden waar we naar op zoek waren, en raakten onszelf steeds een beetje meer kwijt. Geen dag was hetzelfde, altijd was er hectiek en meer dan eens deden we onze gezinnen, familie en vrienden tekort omdat er geen tijd over was voor de ‘gewoon leuke dingen in het leven’.

 

Op naar nieuwe avonturen

Want laten we eerlijk zijn, het is gewoon keihard werken zo’n webshop, en zeker niet iets wat je er ‘wel even bij doet’ zoals vaak wordt gedacht…  We hebben aan het ondernemerschap mogen proeven én ervan gesmuld! Maar het is mooi geweest, dit avontuur nadert haar einde.

 

Het is vreemd om dit zo op te schrijven, maar tegelijkertijd komt er een gevoel van rust over ons heen. Want het is de juiste stap, al was de weg er naartoe heel moeilijk! We hebben gelachen en gehuild, getwijfeld, voelden ons onzeker en ergens ook wel opgelucht. Maar het gevoel dat overheerst is TROTS, want dat zijn we! Op elkaar en op alles wat we samen gedaan hebben!

 

Closing down sale!

Omdat we van elke dag graag een feestje maken sluiten we af met een knaller: Vanaf nu is het SALE! Op (bijna) alles ontvang je vanaf vandaag korting als je bestelt op zizimala.nl Mooie merken als ColoriqueGezinnigStudio DitteNoodollZebra TrendsEngel en Zoedt, alles mag weg!

 

Rondom de feestdagen houden we uiteraard ook weer ons jaarlijkse live shopevent, de SINTERKERST PARTY. Hou dus de komende tijd onze Facebookpagina goed in de gaten en scoor de mooiste cadeaus voor je kids voor een fijn prijsje!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »