• Levering binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 70,00
Nieuws

Weekendje weg? Ga eens naar Drenthe!

Weekendje weg? Ga eens naar Drenthe!

Onlangs waren wij te vinden in Drenthe, de provincie waarover ik niet heel veel meer kon vertellen dan dat Assen de hoofdstad is en dat het er barst van de hunebedden… Maar Drenthe heeft veel meer in haar mars! Nu ik dit zo opschrijf realiseer ik me eigenlijk pas hoe vreemd het is dat we met gemak de wereld over reizen maar over veel plekken in ons eigen kikkerlandje bijna niets weten...

Laat los en voel je vrij!

Laat los en voel je vrij!

Dit blog gaat over loslaten. Om te beginnen met een quote: ‘If you want to fly give up everything that weighs you down’.

Dit komt zo’n beetje neer op; laat los en voel je vrij! Klinkt goed toch? Het is alleen niet iets dat je zo 1, 2, 3 fikst op het moment dat er van alles speelt in je hoofd. Sommige dingen zijn gewoonweg niet leuk om hardop te zeggen, het liefst hou je ze voor jezelf. Zo hoef je ze namelijk niet los te laten, blijft alles nog even lekker zoals het is. Maar soms is het niet anders, en moet je eerst actie ondernemen voordat je verder kan. Daarom vallen we nu dan maar gewoon met de deur in huis; we gaan stoppen met de webshop!

Moestuinieren voor dummies

Moestuinieren voor dummies

Hiephoi, we hebben een nieuwe hobby; (moes)tuinieren! Tot voor kort dachten mijn kids dat groente rechtstreeks uit de supermarkt kwam en melk gewoon uit een pak. Er kwam in hun beleving geen boer of koe aan te pas (oké, misschien overdrijf ik nu een beetje maar je snapt vast wat ik bedoel). Inmiddels weten ze wel beter en ben ik voor mijn gevoel weer een heel klein beetje gestegen op de ranglijst van geschikte moeders.

Na regen komt (hopelijk) zonneschijn...

Na regen komt (hopelijk) zonneschijn...

Vorige week vertelden we al over de behoefte om in de relaxstand te duiken, na een druk jaar dat in het teken stond van werk, school en andere verplichtingen. Inmiddels is de zomervakantie in volle gang en dit blog schrijf ik dan ook vanaf het terras van ons vakantieverblijf aan de Portugese westkust. Het uitzicht over het glooiende landschap is prachtig en rustgevend, de perfecte plek om helemaal tot rust te komen.

Op de achtergrond klinken er vrolijke kinderstemmen vanuit de speeltuin van de quinta waar we verblijven. Veel hebben de kids niet nodig, verstoppertje spelen is veruit het populairst. De quinta heeft een heerlijk zwembad, maar helaas liet het ietwat onstuimige weer een zwempartijtje vandaag niet toe.

Note to self; RELAX!

Note to self; RELAX!

Zo, nog 2 dagen en dan is het vakantie! Wat klinkt dat toch ontzettend lekker, na afloop van een hectisch (school)jaar waarin een heleboel spannende, fijne en helaas ook minder leuke dingen zijn gebeurd.

Naast de dagelijkse huisje, boompje, beestje beslommeringen hebben we ook de afgelopen periode weer flink de schouders eronder gezet om Zizi & Mala naar een volgend level te tillen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »