• Levering binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
Nieuws

Vrienden voor het leven

Het lijkt nog best ver weg, maar voor je het weet begint de zomervakantie. In het zuidoosten van het land, waar wij wonen, hebben we nog exact 59 dagen te gaan voordat de kids weer mogen genieten van 6 heerlijke weken vrij. Het aantal 'days to go' wordt hier nauwkeurig bijgehouden door onze koters, aangezien vakantie toch echt wel heel veel leuker is dan elke dag naar school gaan.

Baby baby baby...

  • Geplaatst op
  • Door Zizi & Mala
  • 0
Baby baby baby...

Wij zijn er klaar mee, echt waar. Onze beider gezinnen zijn voor de volle 100% compleet. Met in het 'assortiment' onder andere een stoere tienerzoon, 2 lieve meiden van zeven-en-een-half, een prachtkleuter van 5 én als bonus een zeer eigenwijze en ondernemende peuter kunnen wij gerust zeggen: this is it!

Kleur; daar word je toch blij van?

Kleur; daar word je toch blij van?

Waar je ook kijkt, alles om ons heen heeft kleur: de lucht, het gras, de zon en de maan. Meestal staan we hier niet bij stil, want kleur is er gewoon. Altijd en overal.

Maar wat doet dit nou eigenlijk met je? Er zijn talloze wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar het effect van kleur op bijvoorbeeld je gemoedstoestand. Zo staat geel synoniem voor vrolijkheid, blauw aan rust, groen aan harmonie en is rood gelijk aan passie en energie.

Lekker slapen met SNURK!

Lekker slapen met SNURK!

Het leuke aan het runnen van een webwinkel is het steeds weer op zoek gaan naar de mooiste producten. We worden helemaal blij zodra er een levering binnenkomt en er nieuwe items aan de shop kunnen worden toegevoegd. Zoals de nieuwe dekbedovertrekken van Snurk, met een zeemeerminnen- en dinoprint. Vers van de pers. Letterlijk, als je ziet hoe de Snurkers hun overtrekken laten maken...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »