• Levering binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
Nieuws

Moestuinieren voor dummies

Moestuinieren voor dummies

Hiephoi, we hebben een nieuwe hobby; (moes)tuinieren! Tot voor kort dachten mijn kids dat groente rechtstreeks uit de supermarkt kwam en melk gewoon uit een pak. Er kwam in hun beleving geen boer of koe aan te pas (oké, misschien overdrijf ik nu een beetje maar je snapt vast wat ik bedoel). Inmiddels weten ze wel beter en ben ik voor mijn gevoel weer een heel klein beetje gestegen op de ranglijst van geschikte moeders.

Na regen komt (hopelijk) zonneschijn...

Na regen komt (hopelijk) zonneschijn...

Vorige week vertelden we al over de behoefte om in de relaxstand te duiken, na een druk jaar dat in het teken stond van werk, school en andere verplichtingen. Inmiddels is de zomervakantie in volle gang en dit blog schrijf ik dan ook vanaf het terras van ons vakantieverblijf aan de Portugese westkust. Het uitzicht over het glooiende landschap is prachtig en rustgevend, de perfecte plek om helemaal tot rust te komen.

Op de achtergrond klinken er vrolijke kinderstemmen vanuit de speeltuin van de quinta waar we verblijven. Veel hebben de kids niet nodig, verstoppertje spelen is veruit het populairst. De quinta heeft een heerlijk zwembad, maar helaas liet het ietwat onstuimige weer een zwempartijtje vandaag niet toe.

Note to self; RELAX!

Note to self; RELAX!

Zo, nog 2 dagen en dan is het vakantie! Wat klinkt dat toch ontzettend lekker, na afloop van een hectisch (school)jaar waarin een heleboel spannende, fijne en helaas ook minder leuke dingen zijn gebeurd.

Naast de dagelijkse huisje, boompje, beestje beslommeringen hebben we ook de afgelopen periode weer flink de schouders eronder gezet om Zizi & Mala naar een volgend level te tillen.

Vrienden voor het leven

Het lijkt nog best ver weg, maar voor je het weet begint de zomervakantie. In het zuidoosten van het land, waar wij wonen, hebben we nog exact 59 dagen te gaan voordat de kids weer mogen genieten van 6 heerlijke weken vrij. Het aantal 'days to go' wordt hier nauwkeurig bijgehouden door onze koters, aangezien vakantie toch echt wel heel veel leuker is dan elke dag naar school gaan.

Baby baby baby...

  • Geplaatst op
  • Door Zizi & Mala
  • 0
Baby baby baby...

Wij zijn er klaar mee, echt waar. Onze beider gezinnen zijn voor de volle 100% compleet. Met in het 'assortiment' onder andere een stoere tienerzoon, 2 lieve meiden van zeven-en-een-half, een prachtkleuter van 5 én als bonus een zeer eigenwijze en ondernemende peuter kunnen wij gerust zeggen: this is it!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »